Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Ha engem nagyon lazba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ha engem nagyon lazba hoz, h legyen valami a fenekemben akkor ez szex kozben zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Egyertelmuen sokkal izgatobb nekem az aktus, ha valami izgatna a prosztatam. Szuper erzes. Nektek ez elfogadhato lenne? Ha mondjuk egy pluggal a fenekemben dugnank?
2019. dec. 11. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek kérdezel minket? Valsz az itt válaszolók 99,99%-val sosem fogsz szexelni, tehát tök mindegy.

A párod meg egy teljesen más kérdés, hogy mit szeret/vagy fog majd szeretni.

2019. dec. 11. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Szia,hát èn fèrfikènt mondom hogy ahoz kell egy megfelelő partner,mert nem biztos hogy minden nő heterókènt tudna rád nèzni ilyen kèrèssel,mèg akkor sem ha egy nővel szeretkezel.
2019. dec. 11. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem lány vagyok így nem én vagyok a célközönsége a kérdésednek.

De előkerült itt már pár hasonló kérdés a napokban és van aki elfogadja. Főleg ha nem neki kell berakni.

Mindjárt jön pár nő és közli, hogy inkább a te fenekedben legyen mint az övében :D

2019. dec. 11. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna.
2019. dec. 11. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem igen. Egy férfi ne rakjon már a s..ggébe semmit. Az olyan b...zis
2019. dec. 11. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A nők többsége elég furán nézne rád az tény. Viszont nem mindenki, főleg ha szeret és megérteted vele hogy neked ebben mi és hogyan a jó (ettől még nem fogja mindenki elfogadni, de a szoros kötődés, szerelem sokat tud rajta lendíteni).
2019. dec. 11. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna.

Párom amúgy biszex, de ettől nem kevésbé férfi a szememben :)

Sőt, straponunk is van

2019. dec. 11. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az elottem szoloval ertek egyet.

En is megdugom straponnal amikor keri.

2019. dec. 11. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú vagyok, és én is szeretem, ha bennem van szex közben egy anál plug, vagy prosztata masszírozó. :)

Barátnőm teljes mértékben elfogadja, rendszeresen szexelünk így. :) Sőt, eleve sokszor ő hozza fel előjáték közben, hogy tegyük be nekem valamelyiket, mert imádja látni hogy mekkorát élvezek így. :)

Szóval van olyan lány, akinek ez nagyon bejön! :)

2019. dec. 11. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!