Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Ha engem nagyon lazba hoz, h legyen valami a fenekemben akkor ez szex kozben zavarna titeket?
Minek kérdezel minket? Valsz az itt válaszolók 99,99%-val sosem fogsz szexelni, tehát tök mindegy.
A párod meg egy teljesen más kérdés, hogy mit szeret/vagy fog majd szeretni.
Sajnos nem lány vagyok így nem én vagyok a célközönsége a kérdésednek.
De előkerült itt már pár hasonló kérdés a napokban és van aki elfogadja. Főleg ha nem neki kell berakni.
Mindjárt jön pár nő és közli, hogy inkább a te fenekedben legyen mint az övében :D
Engem nem zavarna.
Párom amúgy biszex, de ettől nem kevésbé férfi a szememben :)
Sőt, straponunk is van
Az elottem szoloval ertek egyet.
En is megdugom straponnal amikor keri.
Én fiú vagyok, és én is szeretem, ha bennem van szex közben egy anál plug, vagy prosztata masszírozó. :)
Barátnőm teljes mértékben elfogadja, rendszeresen szexelünk így. :) Sőt, eleve sokszor ő hozza fel előjáték közben, hogy tegyük be nekem valamelyiket, mert imádja látni hogy mekkorát élvezek így. :)
Szóval van olyan lány, akinek ez nagyon bejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!