Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha beakarom dugni egy ujjam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beakarom dugni egy ujjam a puncimba és fáj akkor szex közben is fájni fog?

Figyelt kérdés

Nem vagyok szűz, de mikor maszturbálok néha be akarom dugni egy ujjamat is, de még mielőtt a legelejét be tudnám máris érzem hogy szúr meg feszít.

Utalhat komoly bajra ha mindig az elején fáj a szex hiába izgulok fel nagyon?

2019. dec. 11. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék nőgyógyászhoz, ha már az ujjadtól is fáj, de nedves vagy
2019. dec. 11. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is elmennék a helyedben nőgyógyászhoz!
2019. dec. 11. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
23%

Valószínűleg nem lenne kellemes. Izgasd magad/kérd meg hogy izgasson sokat és haladjatok szépen lassan. Normális pasi nem utálhat , ha ilyenek miatt nincs szex (persze nem árt ha azért más megoldással kielégititek egymást)

Egyébként, ha nem vagy szűz és azt élvezted, akkor lehet érdemes lenne megkérdezni nőgyógyászt, hogy most meg miért fáj.

2019. dec. 11. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem értem, ha nem vagy szűz, akkor miért kérded, hogy szex közben fájni fog -e?? Ezek szerint szűz vagy!
2019. dec. 11. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó szűk lehetsz😉
2019. dec. 19. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!