Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet nyitott kapcsolatban élni?
3 éve együtt vagyok a barátnőmmel.
Kb 2 éve megbeszéltük hogy nyitott kapcsolatot akarunk.
Mindketten bi-k vagyunk, rendszeresen összefekszünk másokkal.
Jól is működik a kapcsolat, amúgy jól kijövünk egymással, együtt is lakunk, közös életet, családot tervezünk.
Egyedül az zavar, ha a barátaimra is rámászik.
Nem bánom akárkivel sexel, csak ne nyomuljon titokban a barátaimra is.
Szerintetek meddig tartható fenn egy ilyen kapcsolat, akármeddig?
20/F
Megfelelő szabályokkal bármeddig.
Beszéld meg vele, hogy a saját körödből ne csemegézzen
Ha biszexek vagytok és nyitottá tettétek a kapcsolatot, akkor azt nem azért tettétek hogy a saját nemetekkel lefeküdhessetek? Csak mert ez eléggé úgy hangzik hogy a barátnőd megy fűvel fával félre.
Az alapszabályokat pedig le kell fektetni, bár én személy szerint nem értek egyet a nyitott kapcsolattal. Nem azért vagyok együtt valakivel, hogy másokkal szexeljek. 1 év után pedig meg sem fordulna a fejemben, hogy annyira el tudna laposodni a szexuális élet, hogy ilyenre kelljen adni a fejem.
Hát ez már nem sokáig - mivel a párod nem tartja a játékszabályokat. Tudja, hogy téged zavarna hogy a barátaidra rámozdul, ezért csinálja titokban, de mégis csinálja. Nem tisztel téged. Már megbocsáts, de balek vagy ha ekkora gombócot benyelsz tőle.
Egy nyitott kapcsolat addig működik, amíg mindkét fél erre vágyik, elfogadják ezt, megvan a felekben a másik tisztelete, amíg mindketten izgalmasnak tartják a külön v. közös játékot, lefektetik a közös játékszabályokat ÉS betartják őket!
"Nem tisztel téged. Már megbocsáts, de balek vagy ha ekkora gombócot benyelsz tőle."
Azért én is rendszeresen sexelek másokkal, volt már hogy egyik barátnőjével is, de én direkt megkérdeztem h nem e lesz gond ha vele sexelek majd.
De ő rögtön mondta hogy bárkivel csinálhatom, őt nem zavarja.
Nem érzem hogy lapos volna a kapcsolatunk szexuális téren, mert kb kétnaponta sexeltünk.
Emelett heti 1-2x vagyok mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!