Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb srácok között miért olyan ritka a bdsm kedvelő?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy többnyire 30 feletti férfiak írnak, akik szeretik a bdsm dolgokat, korombeli, vagy fiatalabb 18 körüli srácok szinte sose.
Egyébként fiú vagyok, mielőtt tele lenne a postaláda csajt remélő üzenetekkel.
2020. ápr. 21. 14:08
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, én mennyire számítok fiatalnak, mivel nem tudom, hogy konkrétan kikre gondolsz itt most "fiatalabb srácok" alatt, de a light SM-et én is kedvelem. :D 24f, (meleg, passzív)
2/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk 16-30 🙂
2020. ápr. 21. 14:16
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy olyan ritka lenne.
Én is az vagyok.
20/F
5/9 anonim válasza:
Minden korosztályban vannak. A fiatalabb korosztály meg alapból nyitottabb az újdonságok felfedezésére.
6/9 anonim válasza:
Én 18 évesen kezdtem. Azóta folyamatosan találkoztam fiatal srácokkal. Akik akartak szolgálni. Akad csak keresni kell.
7/9 anonim válasza:
Azért,mert még a normál szexet is ritkán gyakorolják.
Inkább verik.Az idő múlásával,mikor már sablonossá válik a szex,valami többet szeretnének.Először csak vadabbul
csinálják.Azután el kattan valami és már benne is
vannak szadó-mazóba.
8/9 anonim válasza:
Én inkább a szado-mazot szeretem.
27F
9/9 anonim válasza:
Hasonlóak a tapasztalataim. Én 47 éves sub vagyok. Domináns srácot 30 alatt még képen sem láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!