Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kipróbálom hogy egy férfi megdugja a seggem, akkor egy idősebb vagy fiatalabb férfivel járnék jobban? És melyikkel miért?
Kizárólag idegen férfi jöhet szóba. Én 28 éves vagyok, és nem tudom hány éves aktívval járnék jobban.
Felizgat a jó testű fiatal férfi is, de izgat a gondolat egy kicsit testesebb középkorúval is.
A lényeg hogy ne fájjon nekem, és engedje hogy én válasszak pózt és nagyjából olyan tempóban csináljuk ahogy nem kellemetlen és nem fáj.
nem feltétlenül most gondoltam,
csak a kérdésben írtam félreérthetően
akkor úgy fogalmaznék, hogy: "ha kipróbálnám hogy egy férfi megdugja a seggem,..."
Az idősebb.tapasztaltabb,nem okoz fájdalmat.A fiatalok hevesek.Nem túl figyelmesek.A lényeg
bejöjjön neked,mert soha nem fogod el felejteni
az elsőt.
En is szeretnem kiprobalni.
En inkabb velem egy idossel/33/ vagy fiatalabbal.
Viszont szinten kezdovel. Tudom, hogy itt mindenki mast tanacsol, de szerintem jo lenne egyszerre felfedezni a dolgot. Attol, hogy valaki kezdo, miert lenne durva?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!