Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha meleg vagyok de csók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meleg vagyok de csók közben feláll lányokkal is, lehet hogy tudnék velük szexelni is?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 12. 23:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd meg a #8-as tanácsát!

Ne tarts attól, hogy ha aktus előtt lelankadna, akkor kinevetne a lány. Hidd el, hogy megértő, sőt - segítőkész lenne. Ne félj!!!

2020. ápr. 15. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fiúkat szereted és a lányra felállt akkor lehet hogy biszex vagy
2020. máj. 4. 19:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. A csók érzéki, és kevésbé számít a másik személye. Szexnél kell egy erős egymásra hangolódottság, aminél illúzió romboló, hogy látod a másikat aki..., nem ugyanolyan nemű mint te.

Én így tapasztaltam bár én heteró vagyok. Ami ment csókkal, nem ment szex közben...., nem ment a szex.

2020. jún. 14. 21:21
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Képes vagyok nővel szexelni de abszolúte nem esik jól mert totál meleg vagyok!
2020. júl. 5. 14:56
 15/15 sandrisbp ***** válasza:
100%
Szerintem ha van olyan lány, aki szimpatikus és valamennyire tetszik is, próbálj vele kezdeni valamit, de nem fogadásból. És nem félj, nem kell feltétlenül lefeküdnöd vele ahhoz, hogy kiderüljön, menne-e... Szerintem még kamasz lehetsz, de hát később is a csók után még előjáték jöhet, kézzel-szájjal való kölcsönös izgatás, kielégítés.... szóval nem kell rögtön dugni. ha a csóktól felállt, szerintem ezeket is valószínűleg tudnád élvezni. Aztán, ha történt valami, utólag még mindig eldöntheted, hogy akarod-e ezt folytatni, vagy maradsz örökre a fiúknál.
2021. márc. 13. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!