Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történt ez velem anális maszturbálás közben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem magam ujjazni és tök jó volt csak volt egy ilyen mellék érzés mint ha a szappan amit sikositonak használtam ilyen mentolos lenne és igy nem esett jol belul (nem volt mentolos)... aztan ram jott a kakilas es el kellett mennem wcre. Ez miert? Mit csináltam rosszul?2020. márc. 30. 06:17
11/14 A kérdező kommentje:
11. Szia. Oksa. Szia!
2020. márc. 31. 07:35
12/14 anonim válasza:
Hát igen! a kérdező fiatal, és nem tudja, hogy régebben amikor egy gyermek nem tudott wc.ni az anyja egy megnedvesített szappan darabot dugott a fenekébe ,és attól pár perc múlva már szaladt is a wc.-re.Egyébként , ha jól tudom, a szorulásos lovaknál is ez volt a megoldás!
13/14 anonim válasza:
Nekem amikor még kicsi volam, emlékszem, hogy leültettek a bilire és baracklekvárt etettek velem és 5 perc múlva már jött is.
14/14 anonim válasza:
Egyébként meg mindenki úgy masztizik, ahogy neki a legjobb.
Te ha azt érzed hogy kakilnod kell, hát enged el és masztizz tovább.
Pont semmi jelentősége, hogy itt ki mit mond.
Azért masztizol, mert kivánod az élvezetet (nem feltétlenül az orgazmust, ugye ?). Vagyis úgy élvezd ahogy jön, ahogy neked a legjobb és kész.
Mindenki masztizik, mindenkinek vannak titkos módszerei, mindenkinek vannak titkos perverziói, ezt hidd el, még azoknak is sztem, akik itt fújoznak.
Úgyhogy nyugi, nem vagy egyedül, csak élvezd légy kielégült lelkileg-testileg, ez a legfontosabb és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!