Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történt ez velem anális maszturbálás közben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem magam ujjazni és tök jó volt csak volt egy ilyen mellék érzés mint ha a szappan amit sikositonak használtam ilyen mentolos lenne és igy nem esett jol belul (nem volt mentolos)... aztan ram jott a kakilas es el kellett mennem wcre. Ez miert? Mit csináltam rosszul?2020. márc. 30. 06:17
1/14 A kérdező kommentje:
Meg olyan erzesem van mint h ha kakilnom kellene kozbe
2020. márc. 30. 06:35
3/14 anonim válasza:
Szappannal? Ne már... testápoló, olaj, vagy bármi más? Egyébként meg normális ha rádjött a kakilás, mert arra való elsősorban. Ne korán reggel kakilás előtt csináld.
4/14 A kérdező kommentje:
Ilyen folyékony szappan, nekem késő este van és nem tudtam, hogy kakilni kell
2020. márc. 30. 07:08
5/14 anonim válasza:
felejtsd el a szappant! használj vízbázisú testápolót, de elginkább síkosítót
6/14 anonim válasza:
Tekerd le a zuhany fejét és csinálj egy beöntést magadnak előtte. Hány éves vagy amugy?
8/14 anonim válasza:
Az ánusz ingerlése fokozza a bélmozgásokat. Nem véletlen, hogy az emlős anyaállatok nyalogatják a kölykök végbélnyílását, így ingerlik azokat ürítésre.
9/14 A kérdező kommentje:
7. Régebben próbáltam azt is, de az lehet a vége h beöntöttem és utána nem kifolyt magától, hanem ki kellett nyomnom és ha beöntöttem és egyből kinyomtam nem volt kakis a víz, de ha pl 2 percig bent volt a víz akkor már az volt és hiába csináltam meg vagy már 4x nem lett jobb, úgy hogy feladtam, nem tudtam, hogy kell csinálni. 18.
8. Igen, csak nem ujjal próbáltam hanem egyből dildoval és sikosítóval aztán az elején fájt egy picit.. ha többször csinálom nem fog kelleni az előjáték (ujjazás)
Azért csináltam folyékony szappannal mert pancsolás közbe voltam és víz alatt próbáltam de nem sikerült.. aztán vizes kézzel már nem akartam pazarolni a síkosítót inkább gyorsan a szappant megfogtam, de az is lehet h sampon volt.
2020. márc. 30. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!