Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokm szerintetek az miért lehetm hogyha csan ujjaz engem, azt imádom, kész vagyok tőle, de ha magamnak csinálom, azt egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 19:40
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és srác vagyok, nem csaj. :)
2020. jan. 13. 19:41
2/7 anonim válasza:
Mert nem volt még soha a kezedben helyesírási szótár!
3/7 A kérdező kommentje:
Mobilon nem vettem észre az elírásokat. Nem helyesírási hibák ezek, hanem elírások.
2020. jan. 13. 19:54
4/7 anonim válasza:
Más az ha te csinálod és más az ha nem. Magamat én sem szeretem ujjazni...
5/7 anonim válasza:
Nők között is van aki imádja ha a partnere ujjazza, de magának nem csinálja maszturbáció közben. Ha nyalogatod az ajkaid, vagy simogatod a hátad az jó érzés? Inkább semleges - ha viszont a partnered csinálja akkor meg nagyon jó. Na kb. ezért.
Amúgy tessék a tudományos válasz: azért mert kevesebb a közvetlen un. mechanoreceptor és máshogy vannak beidegződve mint a közvetlen elsődleges nemi szerveken, ergo kell hozzá a partner érintésének az izgalma hogy hatást váltson ki.
6/7 anonim válasza:
Nálam is így van. Más ha más csinálja, mintha te csinálod magadnak.
7/7 anonim válasza:
Én is imádom, mikor ujjaznak, magamnak soha nem csinálom.
22/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!