Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan közeledjek felé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Eddig sosem tetszett nő.. Most viszont van egy kolleganőm, aki annyira tetszik, hogy az nem igaz. Gyönyörű kék szeme van, olyan izgató az egész nő. Néha szokott megjegyzéseket tenni rám, pl: az első amit észrevettem rajtad, az a melled, mert nagy 🤣 de kedvességből mondta. Meg múltkor miközben dolgoztam, épp lehajoltam mert beesett valami a polc alá, ő meg megfogta a seggem. De csak egy pillanatra. Meg neteztunk nálam és bejott egy reklám egy vibrátorról és mondta hogy ezt kiprobalnam veled. És nem tudom hogy ezeket poénból mondja van benne is van hajlam. Hogyan derithetnem ki hogy az e? 23N 24N
2020. márc. 15. 12:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem tud erre választ adni, ami nem az lenne hogy "Kérdezd meg tőle."

Aki mondja hogy így meg úgy tegyed magad, szkennelj mint a terminátor, adj jeleket amit még senki sem csinált stb stb, az mind csak találgat.

Nem fogsz kapni egyenes választ kapni a csajtól ha egyáltalán kapsz is.

Ha megkérded tőle, a biztos választ fogja adni.

Úgyhogy én azt mondom hogy mindenképp kérdezd meg, előtte egy barátságos beszélgetésben tisztázd a dolgokat alap kérdésekkel hogy ne vágd arcon vele egyből.

2020. márc. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!