Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Debrecenben lehet esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben lehet esetleg valahol transzszexuális fiatalokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele hogy senki sem fogja világgá kürtölni mivel normális életet szeretnének élni, mégis nagyon szeretnék megismerkedni, beszélgetni és barátkozni valakivel aki magára ismer esetleg. 23 éves fiú vagyok.
2020. febr. 24. 00:44
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
Puncs.hu-n hirdet egy ilyen "csaj". Sok sikert!
2020. febr. 24. 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tegyél le erről. Mármint a komoly kapcsolatról.

Néhány éve én is próbálkoztam (nem Debrecenben) de olyan aki csinos, normális esélytelen. Maradnak a hirdetők és a velük való együttlétek. De ebből komoly kapcsolat esélytelen, de a testi kapcsolat megvan

2020. febr. 24. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetertek a 2-essel. Pesti transznemu lany vagyok, mar-mar azon a szinten vagyok, hogy csinos vagyok es noies megjelenesu. Mentalisan viszont a padlon. De lehet az alatt. Onbizalomhiany, bizalmatlansag, ongyulolet, letbizonytalansag jellemez. A hormonoktol csinos(abb) lettem, viszont mentalisan nem fejlodtem semmit. Barmilyen lepest es dontest hozok el van bas*va az eletem.

A puncs.hu-n lehet engem lattal, mostansag voltam fent egy darabig, de mivel nincsenek noi papirjaim a ferfi kategoriaba raktak at. De toroltem magam mert a kutya nem irt ram. Ez is mutatja, mennyire szet vagyok csuszva. Kepes lennek idegen ferfiak kitartottja lenni, csak, hogy meglegyen a penzem arra, hogy mutetileg olyan testem legyen, amilyet szeretnek. Mert hiaba kapom meg sok mindenkitol, hogy fogadjak el magam, meg igy is csinos vagyok, sok elutasitas er a kulsom miatt.

Mostansag inkabb alkalmi kapcsolataim vannak/probalok kialakitani, teljesen felesleges szamomra a parkapcsolat, csak kicsinalnam a masik felet a mentalis viselkedesemmel.

Amugy vannak, akik csinosak es fejben rendben vannak, de eleg ritka. Ha ilyet keresel, nagyon sok csalodas fog erni.

2020. febr. 25. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!