Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben lehet esetleg valahol transzszexuális fiatalokkal ismerkedni?
Szerintem tegyél le erről. Mármint a komoly kapcsolatról.
Néhány éve én is próbálkoztam (nem Debrecenben) de olyan aki csinos, normális esélytelen. Maradnak a hirdetők és a velük való együttlétek. De ebből komoly kapcsolat esélytelen, de a testi kapcsolat megvan
Egyetertek a 2-essel. Pesti transznemu lany vagyok, mar-mar azon a szinten vagyok, hogy csinos vagyok es noies megjelenesu. Mentalisan viszont a padlon. De lehet az alatt. Onbizalomhiany, bizalmatlansag, ongyulolet, letbizonytalansag jellemez. A hormonoktol csinos(abb) lettem, viszont mentalisan nem fejlodtem semmit. Barmilyen lepest es dontest hozok el van bas*va az eletem.
A puncs.hu-n lehet engem lattal, mostansag voltam fent egy darabig, de mivel nincsenek noi papirjaim a ferfi kategoriaba raktak at. De toroltem magam mert a kutya nem irt ram. Ez is mutatja, mennyire szet vagyok csuszva. Kepes lennek idegen ferfiak kitartottja lenni, csak, hogy meglegyen a penzem arra, hogy mutetileg olyan testem legyen, amilyet szeretnek. Mert hiaba kapom meg sok mindenkitol, hogy fogadjak el magam, meg igy is csinos vagyok, sok elutasitas er a kulsom miatt.
Mostansag inkabb alkalmi kapcsolataim vannak/probalok kialakitani, teljesen felesleges szamomra a parkapcsolat, csak kicsinalnam a masik felet a mentalis viselkedesemmel.
Amugy vannak, akik csinosak es fejben rendben vannak, de eleg ritka. Ha ilyet keresel, nagyon sok csalodas fog erni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!