Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján transzszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Én egy meleg srác vagyok. Szeretem néha kilakkozni a körmömet, de viszont női ruhákat már nem vennék fel. Ezenkívül egy picit szoktam affektálni beszéd közben, és egy kicsit érzékeny is vagyok. Nem érzem magam olyan igazi férfinak, de valahogy nem is vágyom arra, hogy olyan férfiasan viselkedjek, és arra sem, hogy olyan férfias külső és belső tulajdonságokkal rendelkezzek, amiket a társadalom egy férfitől elvár. Viszont nőnek sem érzem magam. Nem tudom magamat hová tenni. :D2019. nov. 18. 23:09
2/5 anonim válasza:
Transzszexuális az más nemű akar lenni.
Te nő akarsz lenni?
4/5 anonim válasza:
Nem vagy az, egy érzékenyebb, affektálva beszélő, a körmeit néha kifestő meleg vagy ahogy leírtad, de nem transz.
5/5 Abody válasza:
Nem tudja senki külső ember neked megmondani a gender identitásodat, egyedül te tudod ezt eldönteni. Ez nem egy merev vagy igen vagy nem skatulya, inkább egy spektrum a férfi és női identitások között, és sokan vannak akik pl egyik nemmel se szeretnék azonosítani magukat, vagy ellenkezőképpen pont hogy mindkettővel szeretne egyszerre azonosulni. Ajánlom, olvass mélyebben utána a nonbinary gender-nek külföldi oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!