Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi lányok ti fiúval is ugyan úgy élvezitek a csókot?
2020. febr. 16. 15:15
Félre téve hogy a felét nem igazán értem a csodás fogalmazás miatt a kérdés se igen értem. Bi lány vagyok én már mind2 nemel csókoloztam és szinzén mind a 2 nemel voltak jól és rosszul csókoló emberek. Amit nem értek hogy egy rossz csók után minek kéne ki öbliteni a szád? Attól hogy nem volt élvezetes még nem történt semi... ez kb 12 éves fel fogás már ne is haragudj. És a válasz nem a nemtől függ ki hogy csókol. Plusz ha tényleg szerelmes vagy akkor élvezni fogod az illető csókját vagy ha nem is akkor se fogsz rohanni szájat mosni...
21/L
2020. febr. 16. 15:19
Biztos vagy te abba, hogy vonzódsz a fiúkhoz?
2020. febr. 16. 15:23
Párom szerint nővel szerintem férfival xd szerintem ennek nincs köze a nemhez! :) 21/l
2020. febr. 16. 15:28
Először is ne köpködj, gusztustalan főleg egy lánytól.
Második válaszoló! Te meg ne szóld le valakinek a fogalmazását, ha te se voltál képes odafigyelni, hogy helyesen írj.
A kérdésre válaszolva: lányokkal jobban élvezem.
2020. febr. 16. 15:40
6/9 A kérdező kommentje:
Azért öbligetem a szám mert undorodok csók után.Nem azért mert rosszul csókol.Minden csók után szokásom
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ha nem vagy(tok) képesek tisz.a kivételnek normálisan válaszolni akkor ne válaszoljatok kérlek.Ha tudod hogy nem tudsz kedvesen normális ember módjára válaszolni csak bunkón akkor inkább ne tegyétek sehogysem;)
Én is bi vagyok, de nagy részben pasival szeretek lenni. Ennek ellenére volt már olyan pasi, és lány is, akinek az ajkaitól és nyelvétől beleremegtem. Szóval szerintem inkabb egyén függő, mint sem nem függő. Ha nem érzel semmit, nem lehet hogy nem bi vagy hanem lezbi? 😊 Szerintem próbáld ki lánnyal is, és megtapasztalod 😊
2020. febr. 16. 16:34
Dettó, én se nagyon éreztem semmit. Bár legtöbbször olyan fiúkkal smároltam, akik cigiztek így nem is nagyon lehetett mit élvezni/érezni. Meg nem is nagyon szeretem ha bök a szőrzetük. Lányokkal mérföldekkel jobb, nekik finom sima a bőrük, aki meg még a nyelvét is tudja használni és nem sajnálja a nyálát, na attól meg aztán egetrengető a csók.
2020. febr. 18. 17:36
Kapcsolódó kérdések: