Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a biszex lányok vagy nők, sokkal fogékonyabbak a tabu szex dolgokra, mint a hetero társaik akik ugyan olyan perverzek?
Fannika, szerintem te még véletlenül sem vagy nő, ahogy az eddigi kommentjeidet olvastam.
Én meg első sorban nők véleményére vagyok kíváncsi.
Csatlakozom az előttem szólókhoz,nem érzem magam se tabukra fogékonynak,se perverznek, pedig én is biszex vagyok.Sőt, pont hogy utálom a pasikban, ha perverz dolgokra akarjàk használni a nőket,ami igazából csak nekik okoz élvezetnek a nőknek inkább kellemetlen,nyűg vagy fájdalmas(pl.anál,mélytorok,sperma lenyelése),és azt is utálom bennük, ha az ilyesmire való rendelkezésre állásban mérik a nők értékét.Nem kérek sem a perverziókból,sem a pervez pasikból. Részben ezért is keresem mostanában inkább lányok társaságát mind szexuális,mind kapcsolati téren,mert a pasikban semmi tisztelet,semmi megbecsülés vagy empátia nincs a nők felé(nem pedig azért hogy bevegyünk egy pasit vagy hogy egy pasival nézessük a "leszbizést").
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!