Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek ugyan olyan orgiákat szoktak rendezni mint a heterok?
Apámék Anyámal olyan hatalmasakat szexelnek még az emeleti szobámból is lehet hallani a orgiákat ,bele gondoltam abba hogy a melegek monogám párkapcsolatban ugyan ilyen perverziókat csinálnak a négy fal között?
Együtt alszanak stb?
Vagy egy férfi egy másik férfivel nem tud olyan hatalmasat szexelni mint egy hetero pár?
Mennyi idős vagy? Komolyan érdekelne. :)
De persze, egy normális meleg párnál minden úgy történik, mint a heteróknál. Leszámítva persze, hogy nem vaginálisan, hanem análisan szeretkeznek. De ugyanúgy egy ágyban alszanak, ugyanolyan gyakran csinálják, stb. ;)
Az orgia nem ezt jelenti.
A sima szeretkezés mióta perverz?
Együtt alvás? (ez egy komoly kapcsolatban alap)
Nem én szex utan bezárom barátom a pincébe...
Omg már miért ne aludnának együtt a melegek?
Húúú, hallod ! Nem tudom, milyen idős lehetsz, gondolom csak gyerek ! Nem figyeltél az órán felvilágosításkor ?
Ha apádék csak ketten szexelnek, nem orgia, és nem perverz. Orgia, ha legalább 4-en, vagy többen egyszerre egy helyen, egymással !
Perverz, ha nem szokványos közösülés van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!