Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan fiú aki szokott erről fantáziálni?
Figyelt kérdés
Hogy egy másik fiúval kivered és közben egymásnak is veritek.2020. febr. 12. 18:55
1/22 anonim válasza:
Szerintem az összes biszex fiú, pl én is 😄
2/22 anonim válasza:
Igen van. Más dolgokról is fantazialok.
4/22 anonim válasza:
Vannak bőven,aztán ha adódik az alkalom úgy van kivitelezve is .
5/22 anonim válasza:
Persze :) Sőt, még arra is szoktam gondolni, hogy bekapom neki és jó nyálasan szopizom :)
6/22 anonim válasza:
Persze. Csak partner kell hozzá értelmes. A többi meg jön magától.
7/22 anonim válasza:
Az összes meleg és biszex pasi :) meg még másról is nem csak a közös hokiról.
9/22 anonim válasza:
Igen szoktam, de én inkább arról hogy le is szopom a másik fiút.
10/22 anonim válasza:
Egy darabig fantáziáltam róla, aztán kipróbáltam - és az utóbbi sokkal jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!