Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti volt mar hogy egy jo haverotokkal beszelgettetek neten es mondta nektek hogy epp veri?
Figyelt kérdés
hogy reagaltatok? Volt hogy küldtetek neki kepet hogy jobban menjen neki? esetleg írtatok neki olyanokat hogy megjobban menjen neki?2020. febr. 12. 18:41
1/11 anonim válasza:
Volt ilyen, igaz képet nem kért, de pár erősen izgató dolgot írtam neki chaten 😄
2/11 anonim válasza:
Ahha és állítása szerint hatalmasat élvezett.
3/11 anonim válasza:
Akinek biszex vagy meleg haverjai vannak azzal előfordulhat ilyesmi :) (heterók között meg nem)
4/11 anonim válasza:
ezt ugy hivják bromance----nagyon izgi én is csinaltam
5/11 anonim válasza:
Én itt is szívesen beszélgetek másokkal miközben verem!
7/11 anonim válasza:
Bár lett volna ilyen haverom... :-(
8/11 anonim válasza:
Nekem volt és mostanság is van. Keresni kell akinek nincs ilyen barátja.
9/11 anonim válasza:
Volt már ilyen, olyan is volt hogy egyutt vertuk ki, nem volt kep kuldes, csak pronokatblinekltunk egymasnak meg ilyenek aztan írtuk hol tartunk kb. Menyire vagyunk kozel az élvezéshez
A vegen meg egyszerre élveztunk
Nem sokszor volt de szerintem jő dolog xd
10/11 anonim válasza:
Ilyen srácot én is megismernék.21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!