Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem voltam fiúval, de izgat a gondolat, hogy valaki használ engem vagy uralkodik felettem, akkor azt is élvezhetem ha jól megkefél?
Figyelt kérdés
Többször elképzeltem, hogy milyen lehet, ha egy fiú rámmászik és kutyapózban megdug, a zuhany alatt megszopat és felhúz a farkára. Ilyesmiket képzeltem el, és mindig felizgultam ezekre.2020. febr. 12. 15:29
3/9 anonim válasza:
Leírtad mire izgulsz - pont arra hogy jól megkeféljenek. Mivel erre vágysz így normális partnerrel valószínűleg élvezni fogod, de majd akkor tudod meg ha kipróbálod.
4/9 anonim válasza:
Látatlanban azt mondom, előbb lesz két ötös lottónyereményem egymás után, mint te megvalósítod az elképzelésedet.
Sok ilyet olvastam már, de tuti, hogy akkora porfelhőt ver a lábatok,amikor menekultök egy semmire sem kötelező találkozás elől is....hogy most sem lenne máshogy :)
5/9 anonim válasza:
Már kamasz koromban is erről álmodoztam,aztán 13 évesen megvalósítottam és azóta is dugatom magam és boldogan élek amíg meg nem halok!Hogy mennyire fogod élvezni az nagy nértékben a partneredtől függ! Ha akkora dorongja van,hogy szétszakít,akkor vedd úgy,hogy volt egy fájdalmas emlék,mert többet rá gondolni sem akarsz.
7/9 anonim válasza:
persze, lehet, de az évek tapasztalat: NAGYON SOK fantázia csak fejben izgató. Én is fantáziáltam sokszor pasikról, de amikor ténylegesen rámmászott pasi (nem is egy az évek során), teljesen undorítónak találtam, pedig fejben "szexi volt"
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem elvezheted és nem akarok bunkomak tűnni de irj privát üzenetet ha erdekel ott le írom hogy nézünk ki 😇
9/9 anonim válasza:
Engem egyszer egy idősebb pasi du.got meg így totál nem volt az esetem de olyan határozott és irányító volt hogy csak történtek a dolgok. Hatalmasat élvezett. Az történt amit ő akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!