Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan hogy az első pasival történő együtt lét után már cseppet se kívántátok meg a saját nemeteket?
En az elso novel valo egyuttlet utan jartam igy. Megcsaltam egy lannyal az akkori pasimat es szakitottam is vele, mert undorodtam tole.
23N
20 éves koromban ami nem most volt egy biszex lánnyal éltem együtt, aki gyakran kikacsingatott a kapcsolatunkból, de csak lányokkal kezdett ki. Aztán kb 1 év együttélés után közölte, hogy neki nem jön be a női szerep és nagyon sajnálja a dolgot, de részéről vége. Akkor ezt furcsálltam, mert egész jól működött a kapcsolatunk addig, a szex rohadt jó volt vele, és szexben egyáltalán nem volt domináns irányító szerepben. Aztán úgy 5 év múlva megtudtam, hogy gyereket szült egy férfinek.
Nála ez ilyen időszakokra volt bontható, éppen olyan partnere volt,amire éppen vágyott, nehezen volt kiismerhető.
A mai fejemmel nem mennék bele ilyen kapcsolatba, mert egy nagy hulámvasútazás volt az egész, voltak jó periódusok, de voltak igen vackok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!