Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Fiúk! Voltatok együtt már idősebb pasival? Miért vonzódtok inkább hozzájuk, mint saját korosztályotokhoz?
A negyvenes éveim legvégén is a huszonéves lányok foglalkoztatnak, vonzanak. Akár laza akár komoly kapcsolatról legyen szó. Valamiért a saját korosztályom nem jön be, pedig onnan is volt kapcsolatom. Eddig 23 év volt a legnagyobb korkülönbség köztem és a lány között. 2 évig működött. Ő volt 22 én 45 akkor. De nem bántam meg és bármikor belemennék hasonlóba.
48+Ffi
27 éves pasi vagyok, nejem 42 éves.
Szintem életemben, csak érettebbekkel voltam... Férivel is voltam érettebbel.
Sokkal értelmesebbek, komolyabbak az idősebb férfiak, én ezért kedvelem jobban az ő társaságukat. Persze mindig vannak kivételek, de ez valahogy a korral is jár.
20/L
A barátom 21 évvel idősebb nálam.
Nincs különösebb oka, nem mentem rá soha az idősebb korosztályra, csak így alakult. Az ember soha nem tudhatja hogy kibe szeret bele.
Hát igen ez már csak ilyen :-).
De szivesen kivesézem az igazi okokat, hogy miért jobb a 10-20 év korkülönbség mindkettőnek, akár privátban.
Hangsúlyóznám, hogy jóindulattal teszem, nem divat ez már ? Na az meg pont nem érdekel, mi a divat. Én mondom a frankót, aztán ha valakit megfog, "jön velem", ha meg inkább lekostol, az meg engem nem érdekel, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!