Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik voltak már együtt náluk jóval idősebb nővel?
Nekem egyik haverom legfiatalabb barátnője 35 éves volt. Most 33 éves és 16 éves kora óta míveli a dolgot. kb. olyan 60 partnere lehetett eddig. Volt sok akivel interneten ismerkedett meg. Volt akit leszólított a bkv-n. Volt akivel buliban jött össze és volt, aki felhívta magához segítséget kérni ház körüli munkára és úgy vetette rá magát. Azt mondhatnám, hogy olyan 48 év az átlag nála. Neki nagyon tetszenek ők. Számomra egyik se volt szép látvány.
Amúgy egyszer én is "befűztem" egy 40+-os nőt, de nem akartam tőles semmit. Kedveltem nagyon, de tényleg semmi többet nem akartam tőle. Ő persze nagyon szeretett volna többet. Én direkt értem ezt el nála és elég csúnya játék volt. Szégyellem is magam miatta nagyon.
Volt, egy társaságba jártunk, és összejöttünk. Mindketten szabadok voltunk éppen, így nem volt gond - tudod, ahogy általában egy nővel összejössz: elhívod valahová, felhív magához, viszel valami kis ajándékot, innivalót, stb... Vagy csak meghív magához vacsorázni...
F40
26 voltam, a nő 47. Sokat beszélgettünk, beavatott a pasiügyeibe, én is a nőügyeimbe. egyszer nagyon ki voltam éhezve, amikor ilyesmiről beszéltünk, elvonultan egy raktárban. Viccesen megjegyeztem, hogy segíthetne rajtam, mire megbeszéltük, hogy kiveri.
Pár hónappal később megint beszélgettünk és mondtam, hogy megint jól jönne valami hasonló. Megjegyezte, hogy a kézimunkát nem szereti, én meg mondtam, hogy én se arra gondoltam. Hát mire? - kérdezte, én meg megmondtam, hogy szívesen megdugnám.
Nagyon zavarba jött, de végül is letolta bugyit és felült az asztalra...
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!