Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha buliba mész a pároddal, kavartok másokkal? Külön, vagy együtt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 19:38
1/11 anonim válasza:
Ez miért kérdés? Alapnak kéne lennie hogy nem...
2/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem, kölcsönös beleegyezéssel
2020. jan. 7. 20:14
5/11 anonim válasza:
Lehet , hogy kicsit pervi , de én nem bánnám , ha külön buliznánk . Izgatna , ha látnám amint környékezik a feleségem , és lassan egy-egy kicsit engedve egyre forróbbá válna a helyzet . Egy kis popsi markolászás , amint felfigyel a partner egyre intenzivebb duzzadására .
6/11 anonim válasza:
A barátnőmmel általában együtt megyünk bulizni. Ha már megcsapja az agyát a pia, akkor szokta kérdezni, hogy csókolózhat e olyan lányokkal akik belemennek.
7/11 anonim válasza:
Normális párkapcsolatban a buliban nincs mással kavarás.
8/11 anonim válasza:
7#7-nem: ez nem a normális párkapcsolat, hanem az önzés, kisajátítás, szexuális fantázia hiányának és a nyitottság hiányának függvénye.
9/11 anonim válasza:
Akkor minek vannak egyutt ha masokkal is kefélnek?
10/11 anonim válasza:
8-as: Miért is? Én nem mondom a páromnak, hogy nem nézhet meg más lányokat, nem is problémáznék. De nem nézi meg őket, mert nem érdekli. És ezzel én is így vagyok, hiába látom, hogy egy másik férfi mondjuk akár helyes, vagy izmos, vagy bármi; látom, de nem izgat, nem érdekel. Akkor most ki az önző vagy ki sajátít ki kit? :D Szerintem ez az egészséges; ha mások érdekelnének, velük lennék és nem a párommal, illetve ugyanez fordítva. Azért vagyunk együtt, mert egymást akarjuk. Nem ez a normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!