Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk tényleg jobban szopnak mint a lányok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 14:07
2/10 anonim válasza:
Igen rengeteg tapasztalatból mondom ezt ...
3/10 anonim válasza:
Igen, a lanyok meg jobban nyalnak, mint a fiuk
Szerintem 😉
4/10 anonim válasza:
Igen. Én arra alapozom a megállapításomat, hogy azok a lányok akik eddig szoptak mintha csak "legyünk túl a kötelezőn" csinálnák. Míg a fiúk tényleg szeretettel bánnak a farokkal.
Szóval 1 pont a fiúkra!
5/10 anonim válasza:
igen,mert nekik is az van és tudják hogy kell jol, az a masik,hogy sokkal jobban élvezik is adni..az a fiu aki imad szo.pni az aztan odatszi magat rendesen,,egy nö is lehet hébe hoba élvezi ,ha kielégitheti szájjal apartnerét,de az inkabb muszáj szaga van..ráadásul a pina is bödös
7/10 anonim válasza:
Tisztelet a kivételnek, de a lányok nem szopnak a legjobban...
Ellenben a fiúk többsége baromi jól csinálja!
Mert a fiúk szeretnek szopni, pont mint én!
Én a 18 körülieket szeretem kényeztetni a legjobban!, de sajnos sehol senki...
40/F/Bi/Bpi
8/10 anonim válasza:
Nem nemfüggő, hogy a fiúk, vagy a lányok szopnak jobban. Mindkét nem képviselői juttattak már a mennybe, de mindkettőnél volt olyan is, hogy inkább abbahagyattam vele, és kivertem, mert annyira rosszul csinálta.
10/10 anonim válasza:
Engem ugyan még sosem szopott pasi, de a páromnál - aki nő - jobban egészen biztosan tudom, hogy senki nem tud szopni.
:)
F66/N62
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!