Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt aki úgy gondolta magáról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki úgy gondolta magáról hogy heteró, de rájött hogy mégis kipróbálná férfivel is? Akár meg is valósította?

Figyelt kérdés
Akár csak kiverés vagy orál erejéig.
2020. jan. 3. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a #8 jól írta !

Én sokáig nem próbáltam fiúval, de érdekelt ! Majd kipróbáltam, és egyben regisztráltam egy bi-homo társkeresőre !

Elég sok nős idősebb hapsi ír rám, hogy találkozna, mert szeretné kipróbálni az orált ! Közben kijelenti, hogy HETERO ! (kíváncsi ) :)

2020. jan. 3. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

# 6 Leginkább, még nem volt kivel :)

30f

2020. jan. 3. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mostanában jöttem rá hogy kipróbálnám férfival is, de még nem tudtam megvalósítani, és sztem nem is lesz rá lehetőségem.
2020. jan. 4. 07:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekkori barátom sok évi házasélet, feleség, gyerekek után, mindig heterónak vallva magát, egy esti sörözés közben kérdezte meg, hogy leszopnám-e. Megtettem! Utána sok boldog percet szereztünk egymásnak.
2020. jan. 4. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy kíváncsi hetero:) Aki vágyik a péniszre férfiként az biszex. De nincs ezzel baj csak a normák miatt nehezebb elfogadni. Amúgy vágyok rá es orális szexig jutottam.

Azt azonban tegyük hozzá, hogy a vágy miatt bevállalósabbak leszünk, a fantázia szárnyal de innen átlépni a tettek mezejére nagy lépés

2020. jan. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!