Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki valami tapasztalat?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel régóta szeretnénk beszerezni egy erényövet, de mivel Szerbiában élünk nincs nagyon rá lehetőség. Mivel a munkahelyemen van 3D nyomtató, és vannak tervek bizonyos típusokról, ezért azt vettem fontolóra hogy nyomtatok egyet.
Valaki használt e már 3D nyomtatott sex játékot, ha igen milyet
És valaki valamilyen tapasztalat vagy ötlet
Valaki használt e már 3D nyomtatott erényövet
2019. dec. 23. 15:17
1/7 anonim válasza:
Gyertek át és vegyétek meg Magyarországon és kiránduljatok is egyet közben
2/7 anonim válasza:
Ne nyomtass szexjátékot a munkahelyeden. Rossz ómen.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez elég kockázatos. Egyrészt ha észre veszi valaki az nagyon kínos, meg nem biztos hogy a nyomtatott szexjáték az ugyanolyan lesz teljesen mint az igazi (lehet hogy csak az alakja lesz ugyanolyan) . Amúgy ott tényleg nem tudtok venni? Azért csak Szerbiában is használnak ilyeneket az emberek :D
4/7 A kérdező kommentje:
Használnak csak kb. 100€ drb. ha még megrendelem akkor megvámolják mint a szart és lehet 200€ körül is
2019. dec. 24. 00:41
5/7 anonim válasza:
Nem teljesen értem, megrendeled Aliexpressen a 15 dolláros erényövet, Szerbiába meg rátesznek 200 dollár vámot?
Egyébként ha tényleg ilyen nehéz behozatni próbáljátok meg külföldön megvenni
Én a munkahelyen nem nyomtatnám ráadásul nem hinném h túl tartós lesz.
6/7 anonim válasza:
Most megnéztem ebayen, Szerbiába szállítanak free shipping (gondolom azért nem minden shop, de nagyrészük biztos, hiszen Európa ugyanúgy), fémet 9,5 dollártól kapni.
7/7 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy más ne vegye észre akkor akár nyomtatni is megpróbálhatsz, de én sem hiszem hogy tartós lenne, vagy "strapabíró"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!