Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban ismerkedő srácok, ti hogy oldjátok ezt meg?
Én szeretek ismerkedni, beszélgetni arc nélkül is, és ha a teste bejön valakinek, akkor ha csak nem valami rettenetesen otromba arca van, amire azért kicsi az esély, akkor nem valószínű, hogy pont az fogja elrontani az összképet.
Szóval, én legfeljebb akkor cserélek arcképet valakivel, ha ténylegesen találkozóra kerül a sor (végül is azért ismerkedünk, hogy előbb-utóbb fizikailag is csak sor kerüljön valamire), akkor meg úgyis kiderül, szóval akkor már nincs értelme barkóbát játszani hogy ki is az akiért odamentem :D
Ez a félelem nem tudom honnan jön. Már szerintem az évek alatt 100 embernek biztos elküldtem a képem (nem ennyivel szexeltem végül, közel sem) és még soha nem volt belőle semmi baj.
Gondolom te sem pesti vagy, mert ott aztán tényleg mindegy, de vidéken is igazából mindegy. Ki vagy miért buktatna le? Vagy ezt hogy képzeled? Mi van akkor, ha véletlenül ismerős? A 90%-uk nekik is titkolózik, titkolja még a családja, barátai előtt is.
Rólam is a világon senki nem tudja, hogy nem heteró vagyok, se a barátaim, se a család, se senki és nem is akarom hogy megtudják. Mégis küldök arcképet szinte egyből. Nem tudom honnan jön ez az irracionális félelmed
Lehet ismert politikus :D
Amúgy vicc nélkül, sokunkban van egy kis félsz, hogy tényleg olyan előtt bukunk le, aki esetleg ismer.
4.
De akkor mi van? A másik is gondolom titokban akarja tartani a dolgot, tehát ugyanott vagytok, hogy nem b @sztok ki egymással, titokban tartjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!