Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Titokban ismerkedő srácok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban ismerkedő srácok, ti hogy oldjátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Én nem akarom, hogy kiderüljön. Még csak mostanság kezdtem el ismerkedni. Azonban mindenki arc képet akar. Én viszont nem szeretném kiadni, hogy nehogy ismerős legyen vagy akármi a másik. Szóval ti hogy oldjátok meg?

2019. dec. 20. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek ismerkedni, beszélgetni arc nélkül is, és ha a teste bejön valakinek, akkor ha csak nem valami rettenetesen otromba arca van, amire azért kicsi az esély, akkor nem valószínű, hogy pont az fogja elrontani az összképet.

Szóval, én legfeljebb akkor cserélek arcképet valakivel, ha ténylegesen találkozóra kerül a sor (végül is azért ismerkedünk, hogy előbb-utóbb fizikailag is csak sor kerüljön valamire), akkor meg úgyis kiderül, szóval akkor már nincs értelme barkóbát játszani hogy ki is az akiért odamentem :D

2019. dec. 20. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérjél először te arcképet. Egyébként meg ha ismerős? Hiszen ő ugyanazért keres :)
2019. dec. 21. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Ez a félelem nem tudom honnan jön. Már szerintem az évek alatt 100 embernek biztos elküldtem a képem (nem ennyivel szexeltem végül, közel sem) és még soha nem volt belőle semmi baj.

Gondolom te sem pesti vagy, mert ott aztán tényleg mindegy, de vidéken is igazából mindegy. Ki vagy miért buktatna le? Vagy ezt hogy képzeled? Mi van akkor, ha véletlenül ismerős? A 90%-uk nekik is titkolózik, titkolja még a családja, barátai előtt is.

Rólam is a világon senki nem tudja, hogy nem heteró vagyok, se a barátaim, se a család, se senki és nem is akarom hogy megtudják. Mégis küldök arcképet szinte egyből. Nem tudom honnan jön ez az irracionális félelmed

2019. dec. 21. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ismert politikus :D

Amúgy vicc nélkül, sokunkban van egy kis félsz, hogy tényleg olyan előtt bukunk le, aki esetleg ismer.

2019. dec. 21. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki szintén ilyen bátran írjon nekem.:) JÓ lenne hasonlót találni :) ÉN bi aktív vagyok. 28 éves.
2019. dec. 21. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4.

De akkor mi van? A másik is gondolom titokban akarja tartani a dolgot, tehát ugyanott vagytok, hogy nem b @sztok ki egymással, titokban tartjátok.

2019. dec. 21. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
En bizalmatlan ember vagyok és így megértem az aggályokat, engem is zavar a képcsere pedig tudom hogy kell. Egy keppel mar barmit lehet csinálni. Akivel cserélsz azt nem nagyon ismered, meg az se biztos hogy a saját kepét küldi el. Es innen jöhet zsarolás vagy bármi. Sajna bennem mindig a legrosszabb forgatókönyvek forognak...
2020. jan. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!