Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 40-es Bi hölgyek hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es Bi hölgyek hogyan oldjátok meg a szexuális vágyaitokat, mikor olthatatlan vágyat éreztek, hogy nővel legyetek? Család ne tudjon róla . Ha lehet csak komoly válaszokat írjatok .

Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 17:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy hétre kiveszek egy szobát egy szép panzióban. A családnak meg annyit mondok, hogy üzleti útra megyek.
2017. ápr. 10. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én pl.úgy,hogy nővel élek együtt.Amúgy tarts fenn ismeretségeket ilyen esetekre.Pl.interneten ismerkedj nőkkel,akikkel bármikor összefuthatsz pár órára vagy az egyik barátnőddel,ismerősőddel,fűzd szorosabbra a kapcsolatot,és amikor olthatatlan vágyat érzel csak felugrassz hozzá és kész.Én tuti keresnék egy ilyen "szexbarátnőt".

41/N

2017. ápr. 10. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hölgyeim, itt vagyok! :-P

23LL

2017. ápr. 13. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!