Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha nő létemre felizgat a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nő létemre felizgat a női test akkor biztos hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Együtt járni, élni nem tudnék egy nővel, és szerelmes sem lennék belé szerintem.. De viszont kiskorom óta érzem, hogy vonzó a női test. Sőt, kiskoromban vagy tini koromban nem is vonzott a férfi test látványa. Viszont ha közel kerül hozzám fizikailag egy férfi és megerint, akkor totál beindulok. Kész káosz van a fejemben szerintem...

2019. dec. 17. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Engem kifejezetten a mell, punci, segg vonz, de a nő szája meg többi testrésze nem..

Együtt járni, élni nem tudnék egy nővel, és szerelmes sem lennék belé szerintem.. "

Voltam már olyan pasival aki semmiképpen sem nevezte magát biszexnek, hanem heteronak mert azt mondta hogy nem tudna semmilyen érzelmi kapcsolatot elképzelni a saját nemével, nem vonzza a férfi test, se a simogatás, sem a csók, viszon péniszfétise van, ami annyit jelent, hogy a nőkhöz vonzódik, a nőket szereti viszon él hal azért ha lesz-phat egy pasit :D

Van ilyen is :)

Szerintem akiből a saját neme valamilyen szempontból szexuális vágyat vált ki, legyen az pasiknál minimum az, "hogy milyen érzés lehet kiverni a másikért? " az már minimum biszex.

2019. dec. 17. 20:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem hajlamod van a dologra.

Ez a cikk éppen a témába vág (lehet nem ilyen egyszerű ez, hogy hetero,bi vagy homo vannak árnyalatok is):

[link]

2019. dec. 18. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!