Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nő létemre felizgat a női test akkor biztos hogy biszex vagyok?
Tudnál szexelni nővel? Megcsokolni, megujjazni, hagyni, hogy kinyaljon? Ha igen, akkor biszex vagy, egy adag beléd nevelt homofobiaval.
Ha a valóságban nem kívánod a szexet velük, akkor sima hetero vagy, akire egy kicsit túl nagy hatással volt, hogy a világon mindent félmeztelen női testekkel reklámoznak, és a meztelen női test a művészetben egy esztétikus tárgyként van feltuntetve. Szóval csak az agyad megtanulta, hogy női testre férfi szemszögből nézzen, azaz = esztétika, vonzóság, buja vágyak.
Nem mentegetozom, tényleg felizgat egy férfi is.. De te biztos jobban tudod..
Utolsonak: eltudom képzelni, hogy nővel szexelek, de csak a testi vonzalom miatt.. Ha ereznem kellene egy lány iránt valamit, az nem biztos hogy menne, az inkább taszít és undorodom tőle..
Engem kifejezetten a mell, punci, segg vonz, de a nő szája meg többi testrésze nem.. Egyszerűen szebb egy női test nekem és izgatóbb... Sokáig a férfi nemiszerv nem érdekelt. Meg most sem nagyon.. Najo azért nem mondom, hogy nem szívesen kenyeztetnek ég, férfit szájjal, mert az nem lenne igaz.. Szóval össze vagyok zavarodva. Az biztos, hogyha egy nő hozzamer vagy simogat, akkor kiraz a hideg. Ha egy férfi, akkor az jólesik és beindit. Viszont a női test látványa jobban izgat.. Most akkor döntse el vki mi van a fejemben mert én már nemtudom
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!