Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett velem? Eddig inkább melegnek gondoltam magamat.
A szexuális orientáció, - főleg, ha alapvetően biszexuális vagy, az évek során változhat.
Nő vagyok, gyerekkoromtól kezdve valamiért a saját nemem jobban érdekelt a fiúkkal ellentétben (amit akkor még nem igazán tudtam hova tenni ). Aztán tinédzserként, ezzel párhuzamosan felfedeztem, hogy nem csak éretlen kisfiúk mászkálnak körülöttem, hanem igen szexi hímnemű teremtmények is. 😄 Most, felnőtt fejjel meg már semmi másra nem vágyakozom, csak egy édes férjecskére. 😊 A emberiség szemében talán most kicsit “normálisabb” vagyok így, de ez a változás nem szándékos.
Érdeklődésem bizonyos típusú nők iránt természetesen megmaradt, de már teljesen átalakult. Ezzel kapcsolatban már inkább “nagyon mély barátnőség” gondolataim vannak. Nem lennék képes nővel élni, tartós kapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!