Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek akinek ilyen baráti kapcsolata van?
Volt egy fiatalabb nős, bi kollégám, 5 évig volt ilyen barátság extrákkal kapcsolat.
Másfél éve elköltözött, azóta semmi.Kamugyűjtemények mindenhol....:.)
A kiegyensúlyozott barátság extrákkal kapcsolat feltétele, hogy a felek elsősorban barátnak és csak másodsorban tekintik szexpartnernek egymást - ettől még nagyon sokszor előfordul, hogy valamelyik fél "túlgondolja" a dolgot.
Hogy alakult, hogy alakult ki... úgy hogy nyitottak a felek és bevillan a kérdés, hát akkor miért ne?
Kamugyűjtemény = írnak privátot, írnak választ, nagy tervek, ígéretek és mikor találkozni kell,akkor gyáva sz... módjára eltűnik mindenki.
Így elég nehéz barátkozni, pedig biztos volna igény arra, hogy értelmes, kulturált módon ki lehessen alakítani egy emberi értékeken alapuló, de mégis testiséget is tartalmazó kapcsolatot.
Csak volt anno nemrégiben, már nincs.
De hosszú ideig találkozgattunk hétvégente.
Van is kb 3 éve szexelük.Azon kívűl,hogy engem ne lehet meg dugni,mindent ami szem szájnak ingere.Kikötözés,
spermás smár.Tudom ez elborzaszt embereket.De nekünk fenomenális.Órákon át szexelünk.Szupi mind kettönknek.
NEM!
Szeretem a tiszta helyzeteket. A barátság barátság, a szerelem szerelem. Szex meg nincs csak úgy, csak párkapcsolatban.
Talán régimódi, de én ilyen vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!