Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék? Barátnőmmel már lassan 4 éve vagyok együtt és nagyon szeretem.
Gratulálok, te aztán leszállítottad az évszázad válaszát. Kinsey skàla ide vagy oda, az emberek egy jó rèsze nem heteró, hanem bizonyos mértékben biszexuális.
Mikor én azt állítottam biszexuális, nem arra gondoltam hogy egyformán vonzódna nőkhöz és férfiakhoz, így valójában te skatulyáztál. Taps...
A fantázia valóban nem egyenlő a valósàggal, de a legtöbb heterót szimplàn a társadalom által táplált ellenérzései tartják vissza a meleg élményektől, sem mint a vonzalom vagy a kíváncsiság hiánya.
Részemről teljesen rendben vagyok vele, ha heteró életet él, de èn is átmentem ezen, felismerem az önàmítàst.
Pontosan ugyanúgy kezdtem, hogy vonzott meg fantáziáltam aztán megkérdeztem magamtól, tényleg izgatna egy férfi segge vagy farka?
És mikor így tettem fel a kérdést máris elfogott az undor, neeem én aztán soha, más élvezze csak engem nem zavar, de én nem.
Bla bla bla.
Senki nem mondta, hogy hagyja ott a barátnőjèt, csalja meg, vagy kezdjen melegekkel dugni.
Arról volt szó, hogy egyrèszt fogadja el van egy ilyen oldala is, élje meg nyugodtan a fantáziáit legalàbb fejben bűntudat nélkül.
Mert ugye jelenleg ezzel is küzdd, kedves “éld úgy az életed ahogy eddig”, és ha màr fejben rendben lesz, döntse el hogyan tovább.
Aminek szintén sok verziója van.
Szóval gratulàlok a tökéletesen fölösleges válaszodhoz.
A kinsey skàla puszta léte, és ennek felfogása még nem oldja meg a problémàit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!