Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lennék? Barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék? Barátnőmmel már lassan 4 éve vagyok együtt és nagyon szeretem.

Figyelt kérdés
Nem kivánom azt, hogy leszopjak valakit (bár magamat néha szoktam maszturbálás során), és se hogy megdugjak srácot vagy engem dugjanak. Viszont valamiért meg izgat a szopatás. Imádom párom szopatni és nem tudom azért izgat e videókban, ahogy fiatal srácok szopnak keményen. Régebben tesómmal vertük a magunkét közössen, azt nagyon élveztem.

2019. okt. 15. 07:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hat igen,,a fiuk nagyon jol szo-pnak..én is szeretek,nekem is volt bnöm..de a fiuk tuzesebbek..probáld ki nem döl össze a világ
2019. okt. 15. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Ne hagyd magad összekeverni itt a vàlaszok àltal. A.szexualitàs is ahogy màs sem csak fekete ès fehèr. A szexualitast nem lehet 3 reszre osztani, hetero, homo es bi. Nezz utana pl a Kinsey skàlànak! Az emberek jelentős resze a ket vegpont között helyezkedik es ès semmi szüksèg arra, hogy bekategorizalja magat valahova.A fantazia nem egyenlő a valosaggal. Az ember fantazial olyan dolgokkal is, amit a valosagban nem erez magaenak, nem vonzza. Leforditva.. Amennyiben a valosagban nem kivanod hogy leszopj egy ferfit, hanem hidegen hagynak, akkor nem vagy sem homo sem bi. A fantaziadban meg olyan dolgokat pörgetsz, amit csak akarsz. Sokszor azert izgatok az ilyen es hasonlo fantaziak, mert az ember tiltottnak erzi. Tehat ne kezd magad most el bekategorizalni bi nek, hanem csinald azt amit eddig ahogyan èltèl ès erezd jol magad!
2019. okt. 16. 08:34
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

Gratulálok, te aztán leszállítottad az évszázad válaszát. Kinsey skàla ide vagy oda, az emberek egy jó rèsze nem heteró, hanem bizonyos mértékben biszexuális.

Mikor én azt állítottam biszexuális, nem arra gondoltam hogy egyformán vonzódna nőkhöz és férfiakhoz, így valójában te skatulyáztál. Taps...

A fantázia valóban nem egyenlő a valósàggal, de a legtöbb heterót szimplàn a társadalom által táplált ellenérzései tartják vissza a meleg élményektől, sem mint a vonzalom vagy a kíváncsiság hiánya.

Részemről teljesen rendben vagyok vele, ha heteró életet él, de èn is átmentem ezen, felismerem az önàmítàst.

Pontosan ugyanúgy kezdtem, hogy vonzott meg fantáziáltam aztán megkérdeztem magamtól, tényleg izgatna egy férfi segge vagy farka?

És mikor így tettem fel a kérdést máris elfogott az undor, neeem én aztán soha, más élvezze csak engem nem zavar, de én nem.

Bla bla bla.

Senki nem mondta, hogy hagyja ott a barátnőjèt, csalja meg, vagy kezdjen melegekkel dugni.

Arról volt szó, hogy egyrèszt fogadja el van egy ilyen oldala is, élje meg nyugodtan a fantáziáit legalàbb fejben bűntudat nélkül.

Mert ugye jelenleg ezzel is küzdd, kedves “éld úgy az életed ahogy eddig”, és ha màr fejben rendben lesz, döntse el hogyan tovább.

Aminek szintén sok verziója van.

Szóval gratulàlok a tökéletesen fölösleges válaszodhoz.

A kinsey skàla puszta léte, és ennek felfogása még nem oldja meg a problémàit.

2019. okt. 16. 16:06
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Kb.ugyan azt irtuk le okoska. Viszont nem kell farkakat szopkodnia ha.a valosagban nem erdekli. Teged erdekel tehat te beraktad magad a biszex kategoriaba. Egyebkent meg legjobb baratom szexualpszichologus es vele beszeltem errol. Nagyon sok paciense jar hozza hasonlo dilemmaval es kepzeld nem habzsoljak a farkakat. Elfogadjak hogy ezek a fantaziak nagyon sok embernel ott vannak akik heterok. Azert ne akarj engem oktatni, mert elmondtam egy szakember allaspontjat az erdeklodonek. Te legyel szives a sajat identitasoddal es orientacioddal foglalkozni.
2019. okt. 16. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Te meg menj vissza a fajtádhoz, okoskodj a villamoson te proli.
2019. okt. 16. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Èn nem megyek le erre a szintre ne haragudj! Sajnàlom, hogy szemèlyeskedèsbe kell valakinek àtmenni ahelyett, hogy segìtsen annak, aki egy kèrdèst tett fel.
2019. okt. 17. 00:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a veszekedést sajnálom. Elég nehéz volt de elmondtam páromnak, hogy izgat a srác leszopós videók, azt mondta ő is látott már olyan szép lányt, hogy kinyalatta volna magát velük :) Megbeszéltük, hogy ha nagyon akarjuk akkor majd 3-mas szexben kipróbáljuk, de teljesen jól megvagyunk ketten is jelenleg. Plusz másra nem vágyunk most. Boldog vagyok, hogy elmondtam és elfogadott.
2019. okt. 18. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök. Làtod nincs itt semmi gond. Az èlet megy tovàbb ugyan ügy, mint eddig. Szeresd a baràtnődet ès amikor fantàziàlni akarsz attól se riadj meg! Nem fog valóra valni csak mert fantàzialsz. Amennyiben pedig ugy erzed valora akarod valtani probald ki! Es szerintem ne cimkezd magad se heteronak, se bi nek. Siman csak tedd azt ami jol esik. En sem akartam vitat a kerdesed alatt, nem is ertem miert kotekedett meg prolizott a masik valaszado. Igazabol nem erdekel en neked akartam segiteni, amihez masnak semmi koze. Legyetek boldogok a paroddal!
2019. okt. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!