Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 9 évig voltunk együtt és most elhagyott
egy nőért?!
Figyelt kérdés
Ő 26 én 30. Évek óta panaszkodott már, hogy költözzünk össze, meg hogy szeretné komolyabb szintre emelni a kapcsolatunkat, de nem érti meg, hogy én még egyetemre járok és nem tudom nekünk megteremteni a financiális alapot. Dolgozni sem dolgoztam még ez előtt. Igaz, hogy ő dolgozik, de az egy szar munkahely, alacsony fizetéssel, abból ketten nem tudnánk megélni amíg befejezem az egyetemet. Már a családja is ellenem hangolja, hogy keressen magának "egy rendes palit" akinek van állása meg autója és szerintem ez undorító. A mai világban már csak ez számít, hogy kinek mennyi pénze van. Oké, hogy 9 év után már legalább meg kellett volna kérnem a kezét, de mégis miből?! És most konkrétan megfenyegetett, hogy ha nem szedem össze magam akkor lelép a BARÁTNŐJÉVEL. Meg hogy annyira kiábrándult utánam a férfiakból, hogy inkább "saját térfélen" vadászna :D Ilyen létezik?
Én megértem őt... ti férfiak annyira bugyuták vagytok nèha...
2017. dec. 21. 13:41
2/19 anonim válasza:
Engedd el bazze, túl sokáig voltatok együtt. Nincs már itt szerelem, csak kínlódni fogsz ...nemmellesleg azért azt jelzem, hogy a csajok szeretik, ha a pasijuk nem egy here, hanem egy igazi férfi, aki hajt mint a meszes, hogy karriert csináljon és összerakjon egy jó egzisztenciát. Az ok egyszerű: evulúció. A nők csak olyannal szeretnek családot alapítani és utódot nemzeni, akire támaszkodhatnak minden téren. Ráadásul neked még eszed ágában sincs se dolgozni (30 évesen!!!), se összeköltözni vele, nemhogy családot alapítani. Az ilyen pasi mellől egy idő után dobbantanak a nők.
2017. dec. 21. 13:43
3/19 A kérdező kommentje:
Nem értitek. Nem csak egy sima baráttal költözne össze, hanem a barátnőjével. Olyan barátnőjével... Undorító.
2017. dec. 21. 13:56
4/19 anonim válasza:
Ennek a veszélye minden nővel megvan...
Soha sem tudhatod, hogy mikor van egy nőben hajlam erre. Már a leszbi/biszex dologra.
Inkább arra kell rágyúrni, hogy mindig veled akarjon maradni az akit szeretsz.
Különben biztos dühítő, de mit tudsz tenni... Tanulj a hibáidból és fejlődj.
2017. dec. 21. 14:03
5/19 anonim válasza:
Valsz. ezt a barátnős dolgot csak előszedte mint ütőkártyát, hogy hátha végre összeszeded magad és abbahagyod a heréskedést ...de neked most sem esett le, hogy ez az utolsó utáni esélyed, hogy végre megmarkold a tökeidet és elkezdj karriert építeni, mint egy rendes férfi. Inkább csüngsz tovább anyádék nyakán és azon picsogsz, hogy megfenyegetett a barátnőd, hogy lelép egy másik csajjal. Persze most ezt sem fogod fel, amit én írok, szóval ints szépen búcsút a csajodnak és menjél sírni anyukádnak (aki már valsz. egyébként szintén azon imádkozik minden este, hogy valahogy kirakja végre a szűrődet otthonról).
2017. dec. 21. 14:16
6/19 anonim válasza:
Már nem azért, de 30 évesen hogy a pibe lehet,hogy még 1 napot se dolgoztál?
Én megértem a csajt.
Ha családban és gyeerkben gondolkozik, akkor olyan partner kell neki, aki segít megteremteni a szükséges alapot(és itt ezt nem arra értem,hogy milliókat keres,hanem arra,hogy fejben van annyira érett,hogy nem máson akar élősködni és úgy igazítja a tanulmányit(levelező, egyéni tanrend stb),hogy meleltte legalább egy minimális keresete legyen.Minden egyetemi oktató/kutató ezt tette/teszi,hidd el,egyiket se a csaja tartja el..)
2017. dec. 21. 14:27
7/19 anonim válasza:
Off, de mi a franc leszel, dr professzor phd? Vagy mi a bánatos fa szt lehet tanulni már ennyi ideig??
2017. dec. 21. 15:07
8/19 anonim válasza:
Biztos húzza évek óta a levelezőt a Gábor Dénesen.
2017. dec. 21. 15:12
9/19 anonim válasza:
Na de 10éve? :D lehet...
2017. dec. 21. 15:31
10/19 anonim válasza:
Sürgősen változtass! Gondolj már bele, 30 éves vagy nem dolgoztál még soha, a szüleid tartanak el, semmi önálló egzisztenciád. Ne haragudj de csoda hogy van barátnőd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!