Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel 9 évig voltunk együtt és most elhagyott
egy nőért?!
Figyelt kérdés
Ő 26 én 30. Évek óta panaszkodott már, hogy költözzünk össze, meg hogy szeretné komolyabb szintre emelni a kapcsolatunkat, de nem érti meg, hogy én még egyetemre járok és nem tudom nekünk megteremteni a financiális alapot. Dolgozni sem dolgoztam még ez előtt. Igaz, hogy ő dolgozik, de az egy szar munkahely, alacsony fizetéssel, abból ketten nem tudnánk megélni amíg befejezem az egyetemet. Már a családja is ellenem hangolja, hogy keressen magának "egy rendes palit" akinek van állása meg autója és szerintem ez undorító. A mai világban már csak ez számít, hogy kinek mennyi pénze van. Oké, hogy 9 év után már legalább meg kellett volna kérnem a kezét, de mégis miből?! És most konkrétan megfenyegetett, hogy ha nem szedem össze magam akkor lelép a BARÁTNŐJÉVEL. Meg hogy annyira kiábrándult utánam a férfiakból, hogy inkább "saját térfélen" vadászna :D Ilyen létezik?
És egy orvosnak kell kötelező gyakorlatot teljesítenie kórházban, de a kérdező nem dolgozott soha, nem említette hogy gyakorlatozott volna meg azt se hogy orvostanhallgató szóval valószínüleg a kérdező nem az orvosira jár :)
2017. dec. 21. 19:55
14/19 anonim válasza:
Elmész a p.ba. :D Nem a "feminista" a több, hanem a töketlen "férfi".. és megy a károgás, hogy milyenek lettünk, mi nők. Nem is csodálkozom, amikor ilyenek vannak.
Amúgy ja, korábban én sem gondoltam, hogy a nőkhöz is, (inkább a nőkhöz....) vonzódok, előtte volt kapcsolatom pasikkal, de sz-r volt. Mondjuk nem a kiábrándultság miatt, hanem alapból sz-r volt minden, de van. :D Ha van benne hajlam, akkor csak szólok, hogy lehet kavart csajokkal! :P
23L
2017. dec. 21. 20:23
15/19 anonim válasza:
Kérdező én értettem hogy leszbi a csajod és még mindig tökéletesen megértem őt... balfsz vagy.
2017. dec. 22. 01:03
16/19 anonim válasza:
Nem azért de miért lenne b*lfasz?
Írták fentebb is hogy orvosnak 11 évig kell tanulni, szóval hagyja ott az egyetemet és keressen inkább egy munkát?
Bezzeg ha fordítva lenne...
2017. dec. 22. 10:57
17/19 anonim válasza:
A kérdező egy szóval nem mondta hogy orvosnak tanul.
2017. dec. 22. 12:01
18/19 anonim válasza:
Gondolom jelenleg egyetemen tanul, ha nem akkor én kérek elnézést.
2017. dec. 22. 20:03
19/19 anonim válasza:
Igen épp ez a hatalmas nagy probléma. 30 évesen még egyetemre jár, nem dolgozott soha, a szüleivel él és nem érti mi baja van ezzel a barátnőjének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!