Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire gyakori, hogy akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy akinek gyereke már van az biszex?

Figyelt kérdés

Üzleti dologból kifolyólag,találkoztam egy dekoratív nővel. Első találkozásnál is felmerült a gyanú. Ugyanis annyira a szemembe nézett,meg igazából rajtam kívül volt még 3 fő az asztalnál. De mégis sokszor elkaptam a tekintetét. Tuti észre vette,hogy én is mindig a szemkontaktust keresem.

Aztán második alkalommal, egyedül voltam vele.

Kicsit olyan volt mintha zavarban lett volna.

Papírozásnál,mikor aláírtam hozzá értem a karjához, nem vette el,hanem konkrétan ott hagyta :D

Többször is ""véletlenül"" hozzá értem. Normál esetben szerintem ilyenkor elveszik a kezüket az emberek.

Egyszer észrevettem,hogy a mellemet nézi.

Kicsit gyanús nekem :D

2019. okt. 14. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Semennyire.

Hülyeségeket kombinálsz.

2019. okt. 14. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy egy házas, családos nő biszexuális, miért ne lenne lehetséges?

Viszont ez a “hozzáért a karomhoz és a szemembe nézett, biztos rám van izgulva” annyira hatodikos szint, ez nem jelent semmit, és a helyedben nem is próbálkoznék a foglalt kollégámnál, mert megütheted a bokád.

Ha elvált, az persze más kérdés, de akkor se ebből indulj ki hogy hova nézett meg hova tette a kezét.

2019. okt. 14. 22:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem kollégám és nem ő ért hozzám,hanem én hozzá és nem zavarta.

Szóval sem írtam,hogy rám indult.

2019. okt. 15. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan, mint, amikor nagyon-nagyon szemezett velem egy lány, én meg kezdtem kellemetlenül érezni magam, mert meleg vagyok. Ő pedig megkérdezte, hogy hozzá érhet e a hajamhoz. Megleoetten érdeklődtem, hogy miért? Közölte, hogy azért, mert rárepült egy poloska. 😂
2019. okt. 16. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:

:D

igen sajnos többet tudunk bele látni a dolgokba

Valószínűleg itt is ez van, csak az zavart meg,hogy nem kapta el a kezét,hanem percekig értem hozzá és nem zavarta.

2019. okt. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!