ElCid kérdése:
Mennyire gyakori a rejtettheréjűség? Lehet-e valakinek gyereke így?
Figyelt kérdés
Egy herém van, a másik fentragadt és nem szállt le a helyére -ezt próbálták 11 éves koromban műtéttel lehozni, ami nem sikerült.2017. dec. 25. 07:58
1/10 anonim válasza:
Az nem biztos hogy most se sikerülne, úgy hogy én megpróbálnám a helyedben most helyre tenni a dolgokat.
De szerintem lehet igy is gyereke, ha a másik jól működik.
2/10 anonim válasza:
1 Here bőven elég a nemzéshez.Aki hererákos,annak is eltávolítják azt ,amelyik nem egészséges,de gyereke lehet.
3/10 A kérdező kommentje:
Persze a másik normális, meg jól is működik. Soha nem dohányoztam, nem iszom alkoholt és persze más tudatmodóító szerekkel sem élek.
2017. dec. 25. 11:56
7/10 anonim válasza:
ne parazz, nekem is igy lett gyerekem. a balfax szuleim ennyire foglalkoztak vele gyerekkoromban, hogy ki kellett egyet muteni. max dizajn szempontjabol xar. de mukodik, mert paros szerv.
8/10 A kérdező kommentje:
IGazad van. Lehet összejön. Az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy soha nem dohányoztam, alkoholt se fogyasztok nagyon.
2017. dec. 27. 20:45
9/10 anonim válasza:
Csak azt nem írtad, mennyi idős vagy.
10/10 anonim válasza:
Azt ajánlom,mutasd meg magadat.A fent ragadt hered már biztos elhalt.Ha nem szedik ki hasuregbol akár rákot is okozhat.Gyermek nemzeshez meg elég egy here is,ha rendesen termeli a spermat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!