Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha biszex fiúként fiúval vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, de lehetnék lánnyal is meg akkor egyszerűbb lenne. Kevésbé tudnának zaklatni.2019. szept. 26. 06:48
1/11 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá?
Nem, ezért vagy bi.
4/11 anonim válasza:
Nem gáz. Én is kb. most kezdem elfogadni hogy bi vagyok. A "nők" személyiségétől már kezdek hányni.
5/11 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást... az a lényeg, nem? :)
6/11 anonim válasza:
"lehetnék lánnyal is meg akkor egyszerűbb lenne. "
Tényleg egyszerűbb? Szerintem ezerszer nehezebb nővel, bár még nem voltam fiúval. De a nővel való kapcsolatnál kevés nehezebb dolog van. Olyan, mintha egy olyan rubikkockát akarnál kirakni, ami minden pislantásodnál elforgatja magát.
7/11 anonim válasza:
szerintem úgy értette az egyszerűbbet, hogy a fiú-lány párost még mindig jobban elfogadják. de javítsatok ki, ha tévedek :)
8/11 anonim válasza:
Ez olyan mintha egy hetero pali megkérdezné hogy az gáz ha nővel van? Nem. Ilyen a nemi beállítottsága. Te biszex vagy, mindkét nemhez vonzódsz. Miért lenne gáz ha másik f@$zival vagy? Tisztában vagy egyáltalán a szó jelentésével?
9/11 anonim válasza:
Nem az a gáz, hogy egy fiúval közösen alkottok egy párt, hanem az, hogy biszex létedre kételkedsz a döntésed helyességében.
Élj boldogan a pároddal, és soha ne azzal foglalkozz, hogy mit mondanak mások, hanem azzal, ami boldoggá tesz téged és szíved választottját.
10/11 anonim válasza:
Miert lenne gáz? Az a te magán ügyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!