Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a biszex vágyakat minimalizálni? Részlet a leírásba
Én is azt ajánlom, hogy ne akarj magadon erőszakkal változtatni, mert annak semmi értelme és nem is fog menni. Amíg van jól működő, hetero párkapcsolatod, addig ez magától a háttérbe szorul. Ha meg később máshogy alakul, akkor azzal sincs semmi gond.
Lehetsz nős 3 gyerekkel és imádhatod a puncit nyalni és mégis lehetnek olyan helyzetek, amikor élvezetes egy jó farkat a szádban érezni is.A legoptimálisabb az lenne, ha olyan női partnered lenne, aki ezt tolerálja, vagy éppen, hogy izgatja. Nekem sikerült ilyet találnom. Szerencsém volt.
Ez gusztustalan, utolsó.
Kérdező: most éld ki magad, ne házasságban, gyerekek mellett akarj faszt szopni. Ha most visszafojtod, később sokkal jobban elő fog törni a dolog. De ha meg most megéled a dolgot, akkor lehet, hogy később már nem fogod annyira kívánni vagy akár egyáltalán nem. Én hasonló helyzetben voltam, csak nő vagyok. Tizenévesen megéltem a dolgokat, voltam pár lánnyal és mire oda került a sor, hogy megismertem a férjem, már egyáltalán nem vágyom a nőkre. Nekem csak egy “fázis” volt biszexség, simán lehet, hogy nálad is így lesz.
Ha meg nem, akkor ez van, de egyszerre többel ne kezdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!