Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb, fütyit szopni vagy puncit nyalni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanok válaszoljanak akik mind 2őt csinálják/csinálták.2019. szept. 3. 23:58
11/27 anonim válasza:
Egyformán jó. Éppen mikor melyik izgat jobban az inkább hangulat kérdése
12/27 anonim válasza:
Én szopni jobban szeretek,bár nálam időszakos, de mostanában fiús időszakom van.
13/27 pvbiZoli84 válasza:
Mindkettőben volt részem már, és bár jól nyalok, de valahogy a szopás jobban bejön. Jó érzés, ahogy kitölti a szám, és az íze is kellemes. Sajnos azonban kevés olyan férfi van, akinek nem csak a szája jár.
35/f
14/27 anonim válasza:
A legjobb egy 69 lenne egy csajjal és miközben egy pasi dugja, egszerre nyalhatnék farkat és puncit is :)
Végül választhatna hogy a punciba vagy a számba lövi, vagy mindkettőbe átrakva élvezés közben... bár csak a punciól valamennyi úgy is kicsorogna nekem :)
15/27 anonim válasza:
Nekem szopni sokkal jobb,mert imádom a spermát.f.
16/27 anonim válasza:
punci imádó vagyok. csajom is imád szopni. fél évente ha kapok egy szép farkat a számba akkor az már szuper
17/27 anonim válasza:
Szerintem mindjettőt jó csinálni. A punci kicsit dolgozósabb. Nem az a lényeg, hogy nekem jó legyen, hanem élvezze és elélvezzen az akinek csinálom. Akár nő, akár férfi az akinek csinálom. A végtermék meg az én jutalmam. 41BiF
18/27 anonim válasza:
Is-is.
De szopni jobb, hálásabb feladat.
19/27 anonim válasza:
Puncit nyalni. Forró fagyi. Nyami.
20/27 anonim válasza:
szopni !!!!!!!!!! nyalas se olyan rossz de kicsit undibb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!