Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero vagyok, csalados es az utobbi idoben egyre tobb meleg, szopatos videot nezek es felizgat milyen lenne szopni egy szep nagy formasat. mas is van igy ezzel vagy csak en vergodok igy evek ota?
Figyelt kérdés
latens bi vagyok?2019. jún. 24. 12:32
1/9 anonim válasza:
Hogy gondolod hogy hetero vagy ha ez izgat? Biszex vagy minimum.
3/9 anonim válasza:
Nem vagy hetero, ez az egy biztos.
5/9 anonim válasza:
Ez engem is mozgat de csak ha csaj is van a buliban.
7/9 anonim válasza:
Bikiváncsinak mondanám, jön majd a chat, később akár tali majd.
8/9 anonim válasza:
Hmmm.lehet nem lesz nálad népszerű a válaszom...de ne vergődj!!!próbáldd ki.akkor megtudod milyen valójában.vagy tetszeni fog vagy nem.de legalább nem vergődsz!
9/9 anonim válasza:
Vakahol mindenki elkezdi. Ki kell próbálni! Jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!