Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért készülnek "felnőtt állatos" videók? Sokan nézik ezeket?
Tényleg szabad nézni :O?
Nem is tudtam.
Esetleg még egy kérdés..
Ti milyeneket néztek?
Rettentően hányingert keltő az összes ilyen tartalom.
Csak is az aberrált, beteg, sérült emberek néznek ilyeneket.
Az a lány aki ilyet néz az egyszerűen nem normális, ha lenne barátnőm és ilyen lenne akkor kidobnám mint macskát sz*rn*, ha ilyen aberrált akkor éljen is a kutya mellett, úgy ahogy a kutya, ugyan ott lenne ahol a kutya, ugyan úgy, és ugyan azt kapná.
13 as,de nincs barátnöd ;)
Barátnőd sincs...
Nézek.
Kutyát,nővel.
Mert izgató.
35 f
13-as vagyok, igen nincs, azt írtam.
De attól ez még egy beteg és aberrált dolog, ehhez hasonló gyalázatos dolgokat maximum az IQ nélküli tálibokból néznék ki.
Ha egy nő megdugatja vagy kinyalatja magát egy kutyával az szintén beteges és gusztustalan, pl:Mi van akkor ha a kutya a seggét nyalogatta?
Ezért mondtam, az ilyen aberrált ember ugyan olyan életet érdemel mint egy kutya, kint az udvaron, kikötve, vagy elzárva, és ugyan székelne mint egy kutya, és ugyan azt enné mint egy kutya.
Ha már rohadtul kutyának érzi magát akkor éljen is úgy mint egy kutya.
Nezni biztosan szabad.
Terjeszteni nemtudom.
Késziteni bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!