Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nőként szinte csak Ariana Grandéra izgulok fel! Mit tegyek?
Régóta nincs már kapcsolatom, nővel pedig még soha nem is volt. Az utóbbi pár hónapban teljesen elveszítettem a szexuális érdeklődésemet mások iránt, viszont Arianáról órákig képes vagyok fantáziálni. Ez már addig fajult, hogy attól is felizgulok, ha meghallom egy számát a rádióban, mert egyből eszembe jut, hogy mennyire gyönyörű.
22/N
Szerintem undorító, a sminkek, és photoshopp tonnája teszi széppé.Smink nélkül, pénz nélkül, reggeli fejjel, büdös szájal nem hinném, hogy olyan vonzó, ő is ugyanolyan büdöset szarik.
Csak a média azt tárja elénk, hogy ők tökéletesek pedig korántsem én őt egy gazdag, elkényeztetett, malac pofájú, sminkes ribinek tartom ne haragudj.
#3, ha nem úgy nézel ki, mint Ariana, akkor köszönöm, de kihagynám
#4 köszönjük a vizuális ingert :) Imádom azokat a csizmákat!
Akkor még nem láttad Sophie Turner-t :D
Na, az ám a valódi ínyelc falat *---*
vörike, biztos jó az ágyban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!