Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ezen az oldalon mindenki így ráizgúlva Ariana Grandéra és Victoria Justicera?
Figyelt kérdés
Számtalan kérdésbe botlok bele velük kapcsolatban ezen az oldalon a szexualitás kategóriában... Pedig szerintem nem olyan nagy számok.2015. júl. 3. 19:57
1/10 anonim válasza:
Nahát, mert egy valaki állandóan írogatja ki, akkor aztán mindenki rá van izgulva.. tényleg.
2/10 A kérdező kommentje:
És a válaszokat is egy valaki írogatja? (igaz azok megosztók)
2015. júl. 3. 20:00
4/10 anonim válasza:
Jól néznek ki, nem kell ebbe többet belelátni.
5/10 anonim válasza:
Én például azt sem tudom kik ők! :) És még ráadásul egy kérdésre sem emlékszem velük kapcsolatban! :)
6/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
"ráizgulva" rövid u
És azért vannak rájuk izgulva, mert szépek..
9/10 anonim válasza:
Vannak rajongóik akik kérdeznek másoktól.Amúgy meg híresek.Nekem például Ariana a példaképem.És szeretnék minél többet megtudni róla.
10/10 anonim válasza:
Victoriát nem ismerem. De Ariana már az első pillanattól kezdve undort vált ki belőlem. Olyan unszimpatikus, beképzelt feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!