Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy biszexuális vagyok-e. Szerintetek? (F)
Figyelt kérdés
Van egy barátom aki borzasztóan izgat szexuálisan amióta láttam meztelenül, de rajta kívül más fiú nem tetszik..Még azt sem tudom pontosan mit akarnék vele szexuálisan és mit nem..2019. aug. 11. 14:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem biszex vagy. Én is így vagyok az egyik internetes barátnőmmel. Bár én még nem láttam mesztelenül. (L)
2/6 anonim válasza:
Van benned érdeklődés. A puding próbája az evés. Utána többet tudsz majd.
3/6 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerült, akkor van benned valamennyi bi hajlam.
Én hetetóként még sosem bizonytalanodtam el magamban, nem voltam össze zavarva, vagy “kíváncsi”
4/6 anonim válasza:
Igen, biszex vagy :) lehet a nők felé erősebb a hajlamod, de ha úgy tudsz nézni akár 1 srácra is, akkor nem vagy hetero :)
5/6 he84 válasza:
Igen, biszexuális vagy. Azért csak ő érdekel a férfiak közül, mert jelenleg ő tetszik, vélhetően őt láttad először pucéron, mint egy másik férfit. Ettől még más férfi is érdekelhet majd a jövőben, még hogyha most nem is hiszed ezt el. Ha heteró lennél, akkor ez ennyire nem izgatna, nem merülne fel benned iránta komoly szexuális vágy. Ez több mint kíváncsiság.
6/6 anonim válasza:
Egy hetroban fel se merül, hogy bármit is kezdene a saját neméhez tartozóval. Van benned hajlam a biszexualitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!