Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként vont egy lány engem az azt jelenti, hogy biszexuális vagyok?
Sziasztok! 21 eves vagyok es nő. Van parom is már 4eve. Van egy lány ismerősöm beszélgetünk
Ő biszex. Bejovok neki stb.az a baj nem taszitom magamtól. Mit jelent ez??
Hetero vagyok amúgy és nem értem
Szexelni nem igazan szeretnék még bele gondolni sem tudok. Csók talán igen
Meg magam sem tudom🤷♂️
Szia édes!
Nyugi. Ez egy gyönyörű dolog. És igen, biszex vagy. Netán leszbikus, és nem mered elfogadni, emiatt mondod, h két kapura játszol.
Csókold meg. Utána menni fog minden magától.
És megismered, milyen, maikor egy másik lány csinálja neked ott lent, vagy fent, vagy bárhol!
Puszi: Aliz
Kezdjük ott, hogy nem "baj" hogy nem taszítod el. Miért taszítanál el egy embert aki szimpatikus neked? A női bisexualitást egyébként is sokkal jobban elfogadja a társadalom. Bisex nőként is lehet tökéletesen boldog párkapcsolatod, családod, gyereked.
Hogy csak kíváncsiság szintjén, vagy egy "bizonyos mértékig" vonz egy csókig, vagy akár a sex része ezt te tudhatod. Akár így, akár úgy fogadd el önmagad és ne tekints magadra "betegként". Ha tisztán látod saját magad, akkor a saját utad is könnyebben megtalálod.
Nagyon cukik vagytok!!!
De szeretem a páromat is. Nem tudnám nélküle elképzelni.
Ha meg kipróbálom nővel akkor megcsalom a páromat! Ez olyan bonyolult most
Face 01: nincs párja. Nyitott kapcsolatbna élünk, néha van alkalmi együttlét, neki is, nekem is, és közösen is.
ÉS ezt kifejezetten élvezem. Akkor meg bhogy van, nem zavarhat :)
Kérdező: beszéld meg a pároddal. Csak egy csók. Ha a kérdést feltetted, akkor ne mhagy hidegen a dolog. Azaz érdeklődsz, nyitni akarsz talán. Adj egy esélyt a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!