Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti ezt komolyan is gondolnátok?
A barátom tudja, hogy le akartam feküdni a lány ismerősével, mert a csajszi is le akart velem. A párom simán beleegyezett mikor megkérdeztem. (végül nem történt semmi)
Pár hétre rá meg már azt mondta, hogy a bibliában benne van, hogy azonosneművel ez bűn...
Ki tudja 🤷♂️
A párom biszex - ilyennek is ismertem meg.
Van barátnője is, akivel néha közös programot csinálnak.
Jó fej a csaj, de totál leszbi, úgyhogy csak a nejem érdekli.
Az nem zavarja őket ha nézem, csak hagyjam őket békén.
Szép látvány két nő szeretkezése.
Ha a párod ezt mondta, akkor komolyan is gondolja. Vagy azért mert tényleg nem zavarja és nem indul be a "féltékenységi-reflex" ha egy másik nővel vagy, vagy azért mert izgatja, netán arra ácsingózik hogy ő maga is "beszállhasson".
Akárhogy is, puding próbája az evés. Tedd meg és elválik mennyire komolyan az érzései, vagy pontosan mire megy ki a játék. Nincs veszítenivalód, ha valaki gondol valamit, attól még megteszi ha mástnem a hátad mögött.
Azt akarja, hogy 3an legyetek...
Ő, te, meg még egy csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!