Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha kipróbálnám lánnyal, de amúgy nem jönnék össze vele?
Figyelt kérdés
2019. aug. 4. 21:29
1/11 Noren1989 válasza:
A kisördög a válladon mit súg?
2/11 anonim válasza:
Nem, engem is csak a szex vonz velük, sosem lennék kapcsolatban. :)
4/11 Csicuki válasza:
Ha ki akarod próbálni lánnyal csináld. Egy csomó ember van akik kötöttségek nélkül fekszenek le egymással. Nem kell hozzá öszejönmi a másikkal, csak tudja a szándékait az elejétől kezdve.
5/11 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Kinsey skálán kettes vagyok, meg amúgy is tudom magamról, hogy nem vagyok biszex, de pl hármasban egy lánnyal meg egy fiúval kipróbálnám. De kapcsolatot nem tudok elképzelni másik nővel.
Szerintem ilyen vágy minden emberben van, biztos a fiúknak is átfut a fejükben tini korban, hogy milyen lehet másik pasival, csak ők inkább elfojtják a nők meg megélik.
6/11 anonim válasza:
Nem. Miért lenne baj? Csak ezt ne hallgasd el majd a partnered elől, akivel szeretnéd csinálni. Sokan kipróbálták már (én is), legalább megtudod, hogy bejön-e neked a dolog vagy sem. 21L
7/11 anonim válasza:
mindenkinek van ilyen fantáziája, ne érezd magad rosszul emiatt!
8/11 A kérdező kommentje:
#6 Ha lenne partnerem, semmiképp nem próbálnám ki hármasban vagy esetleg valaki mással, szóval nem érzem szükségét majd elmondani.
2019. aug. 5. 14:37
9/11 anonim válasza:
Én is így érzek. Nincs ezzel semmi baj, ha letisztázod a szándélaid. 19L
10/11 anonim válasza:
Én is és szerintem még jó pár nő van így ezzel, egyáltalán nem gáz szerintem. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!