Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ezt ti hogyan oldjátok meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elkezdtek érdekelni a fiúk is és valakivel már beszéltem, hogy jó lenne kipróbálni pár dolgot.

Viszont amikor a partneremnek nincs helye, akkor én kerülök sorra. Az a helyzet, hogy egy panelben lakom, amivel nem is lenne gond ebből a szempontból. Az a helyzet, hogy a szüleim jóban vannak több szomszéddal is a lépcsőházban és ha valakivel hazajönnék, akkor furán néznének és akár el is mondhatják akár a szüleimnek. Meg azt sem szeretném, hogyha minket látnának, csak a lakásig kellene eljutni. Az összes ablak rálát a bejárathoz. Tudok bérelhető helyeket is a városban, de én inkább maradnék a saját helyemnél. Ti ezt hogy oldanátok/oldjátok meg?

Remélem, érthető voltam. :D

2019. júl. 28. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Számítógépszerelő szoktam lenni ilyen esetben, ha kérdezik egy telepítés egy gép rendbetétel 3 4 óra minimum. Ja és volt már olyan hogy akkor a család is kérte hogy az ő gépüket is csináljam meg. Mivel informatikus végzettségem is van ez nem volt nagy feladat, a srácok álcája is megmarad :D
2019. júl. 29. 13:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szomszéd fiút látnám egy másik fiúval hazajönni, nem igazán az jutna eszembe , hogy egy szexpartnert hozott haza. Mivel nem ismerem a barátait, haverjait, azt gondolnám , egy haverja a sok közül ,aki felugrik hozzá.

Szerintem a te szomszédodnak is ez jut eszibe max, így túlgondolkodod.

2019. aug. 1. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!