Mért néznek ezért bolondnak?
Csak és kizárólag olyan lánnyal járnék komolyan, aki nem adja könnyen magát, akiért meg kell küzdeni, és tudom, hogy nem adta magát oda három tucat férfinak előttem. Kifejezetten kineetem azokat a lányokat, akik a szüzességet koloncnak érzik, mert nagy részben mind felszínes p*csák.
Férfiként én is hiszek az "igaziban", márpedig az egyértelműen nem lehet felszínes lány.
Egyértelműen jól gondolkodsz és ne érezd magad hülyén, de a dolgot később inkább tagadd le. Az emberek túl idióták és csak arra várnak, hogy őszinte légy velük, hogy szivathassanak és ebből táplálkoznak. Pedig valójában Te vagy az értékes, és később látni fogod majd, éppen érted fognak komoly áldozatokat hozni a srácok, mert a Te tipusod az, amely meg is becsüli a férfiakat, s nem csak -épp úgy mint ők- tárgyként tekintik őket.
Szal jó úton jársz, és tudnod kell, hogy úgyis eljön majd az igazi, aki sokszorosan kárpótol ezekért a sokszor kínos percekért;)
22/F
Engem is nevettek már ki ilyenért.
Azóta inkább nem mondom,hogy szűz vagyok.Szóval ha kérdezik vagy elterelem a témát vagy semleges választ adok.Ha arról van szó tudok tanácsot adni a lányoknak,mert tisztába vagyok a dolgokkal,szinte mindent tudok.
Én sem fekszek le akárkivel.Szerintem nagyon jó,hogy vagyunk még ilyenek,akik nem adjuk oda magunkat rögtön.
Bízom benne,hogy olyan barátom lesz,aki örülni fog annak,hogy nem vagyok el elhasznált rongy és nem csak egy menetre kellek neki.
Igazából még barátom sem volt,nem is csókolóztam,de nem szégyenlem.Ez még mindig normálisabb,hogy minthogy sok 14-15éves aggódik azon,hogy terhes-e.
Ne foglalkozz velük!Tudják,hogy szűz vagy,innentől minek mindig erről beszélni?De még ha ez is a téma,nem muszáj elmondanod.Vannak dolgok amik csak rád tartoznak:)
15/L
én 15 voltam
és magamnak is azt mondom h korai
de talán nem is igazán a kor a lényeg (jo, nyilván ne 12 évesen kezdjék..) de az az igazán fontos h a megfelelő személyt találd meg
én 15 évesen találtam és ezt sem szégyellem, de persze azt se szégyelném, hogyha még nem találtam volna olyan fiút
és te gondolkodsz jól ;)
meg az a 14.40es pasi : D gyárthatnád tömegesen a te fajtád :D:)
Válogasd meg a barátaidat. De ne mondogasd, hogy a nagyőnek tartogatod magad, az olyan hülyén hangzik, ha van is értelme. Én pl. simán felhoznék olyan tényeket, hogy milyen előjogai vagy értéke van egy szűz lánynak bizonyos kultúrákban, de ez én vagyok. Válasz: azért néznek bolondnak, mert az alacsony értelmi szintjük nem engedi, hogy megértsék amit csinálsz (nem csinálsz), mintha bináris rendszerbe megpróbálnál "2"-est írni.
Másrészt, aki korhatárt szab, menjen a fenébe... Annak a srácnak adtam magam 15 évesen, akivel úgy 11 évesen is megtettem volna, ha van egy kis önbizalmam, sokan meg ha 20-25 évesen is, de vadidegennek vagy annak aki épp kéznél van, csak hogy meglegyen valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!