Mért néznek ezért bolondnak?
Figyelt kérdés
15/L vagyok, és amikor kérdezgetik barátok/barátnők hogy szűz vagyok e? én mondom hogy igen mert az vagyok.. és elkezdenek nevetni mert ők 13-14 évesen veszítették el.. és minden áron rá akarnak beszélni.. de én csak annak a bizonyos nagy Ő-nek adom természetesen ha ő is szeret.. szóval ez elég ciki hogy kinevetnek.. szerintetek baj nekik hogy szűz vagyok? én vagyok nagyon "éretlen" hogy nem veszítettem még el? normális válaszokat!2010. júl. 9. 13:35
1/21 anonim válasza:
Később azok a lányok nagyon fogják bánni, hogy ilyen korán, éretlenül belementek a szexbe. Helyes hozzáállás, hogy olyannak akarod magad odaadni, akit szeretsz és ő is szeret téged.
20L (szűz)
2/21 A kérdező kommentje:
Első-nek Köszönöm:)
2010. júl. 9. 13:39
3/21 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális vagy :) lehet a barátaidat kéne jobban megválogatni, mert egy barát nem nevet ki főleg ilyenért:O!
18L ( nem szűz)
4/21 A kérdező kommentje:
Hát igen én is elgondolkoztam ezen.. :)
Köszönöm!
2010. júl. 9. 13:42
5/21 anonim válasza:
mond azt nekik hogy én nem kurvulok
6/21 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk! Érték, ha egy lány szűz! Aki 16 éves kora előtt veszti el, csak követi a sok birkát, hogy felvágjon a dologgal!
7/21 mackom válasza:
Szerintem is helyes,hogy csak annak adod oda magad akit szeretsz.Ne halgass rájuk majd eljön a te időd is.Várd ki szépen.Amior elveszíted és boldog leszel a pároddal ők már arra "kiégnek"!!De az ilyen nem is igazi barát.
8/21 A kérdező kommentje:
Hát ők is eléggé felvágnak.. hogy ők ilyen pasival meg olyan csajjal voltak.. :)
2010. júl. 9. 13:44
9/21 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem.. van 2-3 barátnőm meg vagy 3-4 fiu aki megért.. támogat de a legtöbb nem.. és ezzekel kéne abba hagynom a kapcsolatot..
2010. júl. 9. 13:45
10/21 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel!:)
15 évesen ez túl korai..meg egyébkéntis.Ne foglalkoztasson más véleménye:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!